Verzenden

Snelle service

Bij Plant & Pot doen we ons uiterste best de door u bestelde artikelen zo snel mogelijk bij u af te laten leveren. Bij elke bestelling ontvangt u ook een gespecificeerd verzorgingsadvies. Zo weet u precies welke verzorging uw plant nodig heeft.

Bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden, met uitzondering van de Waddeneilanden. De verzendkosten voor België zijn € 35,00 per levering. Overige transporttarieven binnen Europa zijn op aanvraag.

Leverdatum
Heeft u voorkeur voor een afleverdag of datum? Vermeld uw voorkeur in uw weborder bij de opmerkingen.

Afhalen
Afhalen van de producten is ook mogelijk. Dit kan op afspraak bij onze showroom in Eindhoven.

Garantie
Op alle producten zit de geldende fabrieksgarantie. De garantie geldt niet wanneer er sprake is van nagelaten verzorging, opzettelijke beschadiging en/of onoplettendheid. Wij raden u dan ook aan uw bestelling bij bezorging grondig te controleren.

Retourneren

Retour sturen
Het kan gebeuren dat u, om welke reden dan ook, een artikel terug wilt sturen. Natuurlijk hopen we dat u eerst contact met ons opneemt zodat we samen een gepaste oplossing kunnen vinden.

U mag uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Plant & Pot  zijn voor eigen rekening. Retourneren kan ook op afspraak bij onze showroom in Eindhoven.

Het retour zenden van de items is op eigen risico van de klant. Daarom adviseren we altijd om uw pakket aangetekend te verzenden. Op deze manier bent u er altijd van verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om u snel van dienst te kunnen zijn, ontvangen we bij de retourzendig graag ook deze gegevens:

  • uw naam
  • ordernummer
  • totaalbedrag
  • bankgegevens
  • reden van retour

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@plant-en-pot.nl of bellen naar +31 (0)40 29 31 701 (werkdagen).

Retouradres 
Showroom Plant & Pot
Hallenweg 1-02
5615 PP Eindhoven

Lees ook onze
algemene voorwaarden.