Bestellen

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bij Plant & Pot doen we ons uiterste best de door u bestelde artikelen zo snel mogelijk bij u af te laten leveren.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Nadat u uw bestelling heeft bevestigd, kunt u deze niet meer wijzigen.

Wat gebeurt er als Plant & Pot mijn bestelling moet wijzigen?

In sommige gevallen kan er sprake zijn van een onvoorziene voorraadbeperking of zijn artikelen mogelijk niet langer leverbaar. Wij proberen u zo spoedig mogelijk via e-mail op de hoogte te stellen van eventuele vertragingen en/of onvoorziene wijzigingen.

Hoe weet ik of mijn bestelling is geaccepteerd?

Zodra uw bestelling bij Plant & Pot binnenkomt, ontvangt u via e-mail een bevestiging met alle gegevens van uw bestelling. Als uw betaling is ontvangen, ontvangt u een nieuwe e-mail met daarin de betalingsbevestiging.

Betaalmethoden

Veilig en gemakkelijk betalen

Veilig en gemakkelijk betalen is bij Plant & Pot een belangrijk onderdeel van onze service. Bij ons kunt u online betalen via iDeal en creditcard. Al onze transacties zijn beveiligd en gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens worden niet bewaard in computersystemen en kunnen niet worden onderschept.

Betalen met iDeal
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal is het niet nodig om te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u dat eigenlijk al gewend bent.

Creditcard
Betaal eenvoudig met de vertrouwde creditcard van Visa.

Bankoverschrijving
Per bank of giro. IBAN: NL98RABO0190469528 met vermelding van het ordernummer, ten name van Plant en Pot. Na ontvangst van uw betaling volgt een bevestigingsmail. De bestelling wordt hierna verder in behandeling genomen.

Betalen op rekening
Voor zakelijke en particuliere afnemers. Betaling contant, uiterlijk op de dag van levering.

Contant (afhalen)
Bij afhalen kunt u alleen contant betalen.

Verzenden

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Het is mogelijk uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Dit kunt u doen door tijdens het bestelproces het gewenste adres bij “afleveradres” in te vullen.

Retourneren

Klantenservice

Hoe kan ik een wijziging in mijn gegevens doorgeven?

Via “Mijn account”, rechtsboven in de website, kunt u uw accountgegevens wijzigen.

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

Via “Mijn account”, rechtsboven in de website, kunt u zich afmelden voor de nieuwsbrief.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Via “Inloggen”, rechtsboven in de website, kunt u klikken op “Wachtwoord vergeten?”. U ontvangt dan van ons via e-mail uw wachtwoord.

Verzorging

Kan ik hydrocultuur zelf onderhouden?

Alle kamerplanten die wij leveren, zijn heel gemakkelijk te verzorgen op basis van hydrocultuur. Dat betekent een minimale verzorging!

Wat betekent hydrocultuur?

Hydrocultuur betekent letterlijk ‘water opneembaar’. Deze kamerplanten staan in een bak met ‘hydrokorrels’. De grootte van de korrels is vergelijkbaar met een kleine knikker die gemaakt zijn van gebakken klei. Doordat deze klei een poreuze structuur heeft, ontstaat er een perfecte water- en luchthuishouding.

Het water van de plant bevindt zich onderin de plantenbak. De hoeveelheid water wordt aangegeven door een watermeter. Door de capillaire werking van de hydrokorrels is de watervoorraad altijd beschikbaar voor de plant. Bij dit systeem wordt geen grond gebruikt.

Is een hydrocultuur plant anders dan een gewone plant?

Omdat hydroplanten een andere wortelstructuur hebben dan een doorsnee plant, is niet elke kamerplant geschikt voor dit systeem. Hydrocultuur planten worden dan ook speciaal gekweekt. Het voordeel van hydrocultuur ten opzichte van aarde is dat het schoner is en dat hydroplanten een langere levensduur hebben.

Gemakkelijke verzorging

Alle kamerplanten die wij leveren, zijn heel gemakkelijk te verzorgen op basis van hydrocultuur. Dat betekent een minimale verzorging! Bij elke bestelling leveren we een gespecificeerd verzorgingsadvies mee.