Passie voor groen!

Wij zijn mensen met een passie voor groen en uit die passie is ons bedrijf Plant & Pot ontstaan. Onze filosofie is dat mooie kamerplanten een echte aanvulling op elk interieur zijn en het (groene) puntje op de i waardoor de ruimte echt gaat leven.

Het assortiment van Plant & Pot is uniek. We leveren grote kamerplanten en grote potten. Alle producten zijn met zorg gekozen en komen uit de beste collecties van dit moment. Ons assortiment vullen we regelmatig aan met nieuwe producten.

Wij leveren een kwalitatief goed product op een manier die van deze tijd is: volop gemak en goede service.

Onze producten stellen we met grote zorg samen: 

  • de juiste plant op de juiste plaats
  • de juiste grootte van de pot
  • de juiste verhouding pot en plant
  • de beplanting op basis van hydrocultuur (gemakkelijk onderhoud)
  • gebruiksklare levering (incl. waterdichte hoes, watermeter, substraat en voeding)

Bij Plant & Pot willen we u alleen van het beste advies voorzien! Factoren die van invloed op de kamerplanten kunnen zijn, worden in de omschrijving benoemd. Bij de plantenpotten geven we meer achtergrond over het materiaal en de werkwijze van de ambachtslieden.
Samenwerking met Bloei Interieurbeplanting

Plant & Pot is onderdeel van het moederbedrijf Bloei Interieurbeplanting. Bloei voorziet bedrijven en organisaties van een groenplan met bijbehorende interieurbeplanting. Daarbij is kwaliteit en uniciteit het handelsmerk. We hebben gemerkt dat de vraag naar grote kamerplanten en potten bij de particuliere markt groeit.

Om de toenemende vraag naar grote kamerplanten en potten te kunnen beantwoorden, hebben wij gezocht naar een passend antwoord dat aansluit bij deze tijd (het gemak en de snelheid van internet, bestellen vanuit de luie stoel, aan de deur geleverd van een kant en klaar product).

Het resultaat is deze webshop waarbij we het belangrijk vinden dat de combinatie van de plant in de pot direct zichtbaar is. We hopen u hiermee goed van dienst te kunnen zijn en horen graag hoe u onze service hebt ervaren.

bloei-overons

Bij Bloei laten we ideeën ontknoppen!