Onze laagste prijs garantie

Op sommige producten hanteert Plant & Pot een laagste prijs garantie. Deze producten zijn aangemerkt met het ‘laagste prijs garantie’ –logo.

Wanneer u een aankoop doet in onze webshop en binnen veertien dagen na aankoop hetzelfde product elders voor een lagere prijs kan kopen, ontvangt u van Plant & Pot het prijsverschil contant retour. U dient dan wel te voldoen aan de voorwaarden van de laagste prijs garantie:

  • Het product is nieuw, compleet en direct uit voorraad leverbaar.
  • De maatvoering, kleur en type van pot en/of plant zijn exact gelijk.
  • Het prijsverschil moet door Plant & Pot controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, advertentie, schriftelijke bevestiging van de aanbieder en/of fysieke controle bij de betreffende aanbieder.
  • Uitgesloten zijn aanbiedingen van (opheffings)uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden (bijv. op het terrein van toelating in Nederland, garantie en/of service), demomodellen, beschadigde producten, etc.
  • Het prijsverschil moet aanwezig zijn op het moment dat de klant een beroep doet op de laagste prijsgarantie.

Indien de klant bij aankoop in de webshop kan aantonen dat het product elders en onder bovenstaande voorwaarden voordeliger kan worden aangeschaft, dan zal Plant & Pot het product voor dezelfde prijs leveren aan de klant.